söndag 6 februari 2011


Tre dagar i Australien är nu avklarade. Med möda! Nu är klockan halv nio och vi är totalt utmattade. Solen steker, och Kristin ser ut som en stel kokt kräfta med ett vitt linne tatuerat på kroppen. Bondebränna införskaffad, check!

Men, efter mycket letande, ringande, och åkande, så har vi äntligen hittat vår bil! Den heter Danny, och är en vit mitsubishi van från 1995. 2950 dollar (22000kronor). Vi köpte den av vår mekaniker som hjälpte oss att rata ett vrak med snyggt fodral. Han ska fixa till henne lite, så blir hon som nu! Nu litar vi på den här snubben, men jämfört med alla andra bilar som säljs så är hon en riktigt billig RR. Allt annat skräp säljs till ett värde tre ggr så högt som det skrothögen egentligen har. Det hela är ett lotteri, där oddsen är dolda.

Nu ska vi sova gott, sen imorgon så lämnar vi vårt inte så skabbiga hostel, för att ge oss ut på vägarna. Första stop är ett byggvaruhus och en enorm campingaffär, där vi ska köpa allt vi kan tänkas behöva och material till vårt sovrum. Det blir en hög säng med plats för packning och brädor under.

FETT!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar